BAŞKANIN MESAJI

Değerli Ziyaretçi,

Seferihisar Esnaf ve Sanatkarlar Odası web sayfasına “hoş geldiniz”.

Odamız, İzmir’in en büyük meslek örgütü olan İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) kurumuna bağlı olarak kendisine kayıtlı yaklaşık 1370 adet esnaf ve sanatkarı (Nisan 2018 itibarıyla) 5362 sayılı Esnaf ve Sanatkarlar Meslek Kuruluşları Kanunu hükümlerine göre çatısı altında toplayan  “kamu tüzel kişiliğine sahip” bir kuruluştur.7

Türkiye’de yüzbinlerce ailenin geçimini emin eden ve dolayısıyla ekonominin en önemli lokomotifi durumunda olan esnaf ve sanatkara hizmet vermek bizler için bir gurur vesilesidir. Odamız sizleri ilgili olduğunuz konularda bilgilendirme ve olumlu anlamda yönlendirme ve kanun ve düzene uygun olarak herhangi bir zarar görmeden faaliyetinizi sürdürmenize yardımcı olmayı önemle görev edinmiştir.

Ayrıca, internet sayfamız vasıtasıyla sizlerle nerede olursanız olun daha kolay haberleşme imkanını bulacağımıza da inanıyor ve burada yapacağınız paylaşımların hepimizin faaliyetlerine olumlu katkı sağlamasını da umuyoruz. Bu vesileyle çeşitli dilek ve taleplerinizi de buradan bize iletebileceğinizi de sizlere özellikle belirtmek istiyoruz.

Hiçbir zaman unutmayalım ki teknolojiyi kullanmak demek modern dünyanın sunduğu olanaklardan çok daha fazla yararlanarak onunla bütünleşmek demektir. Bu vesileyle buradan bütün üyelerimize sağlıklar ve hayırlı işler diliyorum.

BAŞKAN AHMET RÜŞTÜ ÇELİKGİL